Neden Vip Danışmanlık?

Vip Danışmanlık A.Ş, Vip Yapı Group’un ülkemizde son yıllarda ivmeli bir şekilde artış gösteren danışmanlık alanında kurmuş olduğu şirketidir. Şirketimiz kurulduğu günden bu yana müşterilerimize ve sahada beraber çalıştığı paydaşlarına gayrimenkul alanında, ihracat ve lojistik alanında, hukuki-kamu kuruluşları ve bankacılık-finans alanında, araç kiralama-transfer alanında, yazılım-reklam ve sosyal medya alanında, turizm-seyahat-otel ve konaklama alanları gibi daha birçok alanda uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Vip Danışmanlık A.Ş; Sektörde her gün yeni alanları da içine alarak danışmanlık hizmetlerinin kapsamını genişletmekte ve artan talebi yeni danışmanlar yetiştirerek karşılamaya çalışmaktadır. Vip Danışmanlık A.Ş olarak çalıştığımız müşteri ve paydaşlarımıza A plus bir danışmanlık hizmeti sunarak “DAHA SAĞLAM, DAHA SAĞLIKLI ve DAHA KARLI” stratejileri belirlenmiş, vizyonuna bağlı ve hedefleri çerçevesinde düzenli olarak büyüyerek ticaretini en iyi şekilde yapmalarını sağlıyoruz.

Ortadoğu’daki ülkeler başta olmak üzere birçok ülkelerdeki şirketlerle beraber yürüttüğümüz projeler sayesinde hem müşterilerimizin hem de beraber çalıştığımız şirketlere daha fazla üretim ve satış yapma imkanı sunuyor, hem de özgün ve alternatif çözümler ile %100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz.

Vip Danışmanlık A.Ş olarak en önemli düsturlarımız; dürüstlük, mükemmeliyetçilik, ekip ruhu, yenilikçilik, sahiplenme, inovasyon, istikrar ve girişimcilik gibi değerlerdir. Bu değerler ışığında çıktığımız yolda hem müşterilerimizi ve hem de beraber çalıştığımız şirketlerimizi sektörünün lideri yapma konusunda kararlıyız.


Mesaj, mail ya da telefon aracılığıyla hemen bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca üç şehrimizdeki projelerimiz hakkında bilgi almak isterseniz sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca sayfamızda bulunan WHATSAPP canlı hesabımıza bilgi bırakabilirsiniz.